Jaluzele Exterioare

O metoda moderna de umbrire a interioarelor

Acestea reprezinta o metoda moderna de umbrire a ferestrelor care conduc lumina catre interiorul casei tale.
Jaluzelele exterioare sunt fabricate din materiale durabile precum aluminiu si pot fi controlatre manual sau cu ajutorul unui motoras.

Contacteaza-ne acum!

jaluzele-pentru-exterior

Jaluzele Exterioare cu functii multiple

In ziua de azi, jaluzelele exerioare reprezinta o metoda foarte des intalnita de umbrire a interiorului caselor, aparatementelor sau a altor constructii prevazute cu ferestre.

Datorita pozitionarii acestora in fata geamului, jaluzelele exterioare ofera o metoda viabila de protectie a cladirii. Cand sunt folosite reflecta razelele solare catre exterior nepermitandu-le sa patrunda in interiorul incaperilor. Asadar, au un efect foarte bun asupra temperaturii din interior. Reglandu-le vei putea controla in mod constant cantitatea de lumina care patrunde in interior. Daca geamul este deschis, jaluzelele exterioare permit patrunderea aerului cu usurinta in interior.

Exista mai multe modele de jaluzele exterioare. Acestea difera in functie de forma, dimensiune si modul in care acestea se controleaza. Pe langa utilitatea pe care o au, ele reprezinta si o metoda moderna si eleganta de decorare a fatadei cladirilor.

Vrei sa afli mai multe informatii despre jaluzele exterioare?

Daca ai un proiect in desfasurare si te-ar interesa achizitia de jaluzele exterioare te rugam sa ne contactezi iar echipa noastra iti va oferi tot suportul de care ai nevoie. CONTACTEAZA-NE ACUM!

Apeleaza gratuit la un consultant