Jaluzele Venetiene

Eleganta si rafinament cu jaluzele venetiene/orizontale

Jaluzelele venetiene sau reprezinta si ele o metoda veche dar in acelasi timp raspandita de acoperirie a geamurilor.
Acestea se monteaza in interior si sunt potrivite pentru orice tip de fereastra.

Contacteaza-ne acum!

jaluzele-venetiene

Decoreaza-ti ferestrele cu jaluzele orizontale

Jaluzelele venetiene sau orizontale sunt produse intr-o gama cat se poate de variata de modele si combinatii de culoare, prin urmare suntem convinsi ca nu va fi nici un fel de problema atunci cand vei dori sa-ti alegi modelul care ti se potriveste.

De asemenea acestea pot fi actionate atat manual cat si prin intermediul unor sisteme electrice, asadar le vei putea alege si in functie de bugetul alocat.

Iti punem la dispozitie peste 20 de modele de jaluzelele orizontale, acestea variand in functie de materialul din care sunt fabricate, sistemul cu ajutorul caruia sunt actionate si grosimea sau latimea lamelelor.

Folosind jaluzelele venetiene (orizontale) la decorarea casei tale vei beneficia de protectie atat impotriva razelor solare cat si impotriva privirilor curioase de afara. Totodata vei putea regla si cantitatea de lumina care patrunde in in interior.

Iti doresti ca interiorul casei tale sa fie decorat cat mai elegant?

Daca ai un proiect in desfasurare si te-ar interesa achizitia de jaluzele venetiene/orizontale te rugam sa ne contactezi iar echipa noastra iti va oferi tot suportul de care ai nevoie. CONTACTEAZA-NE ACUM!

Apeleaza gratuit la un consultant