Plase insecte

Plase de insecte de cea mai buna calitate

Plasele de insecte sunt o metoda ideala de protectie a locuintei impotriva insectelor. Acestea se monteaza foarte elegant
pe usa sau pe geam si sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori.

Contacteaza-ne acum!

plase-insecte

Protejeaza-ti incaperile cu plase de insecte

Plasele de insecte se numara printre cele mai eficiente metode de protectie impotriva insectelor zburatoare. De asemenea, acestea permit in acelasi timp si patrunderea aerului in incaperile pe care le protejeaza. Plasele de insecte pot fi facute atat pentru geamuri cat si pentru diferite usi. Multumita noilor modele si a tehnologiei, acestea au reusit sa tina pas cu moda in ceea ce priveste tendintele de design interior.

Plasele de insecte pot acoperi orice tip de nevoi datorita existentei unei game largi de modele. Acestea pot fi atat fixe cat si glisante. Materialele rezistente din care sunt fabricate te pot proteja de o multitudine de factori exteriori, aici fiind inclus chiar si polenul.

Vrei sa-ti protejezi incaperile cu plase de insecte?

Daca ai un proiect in desfasurare si te-ar interesa achizitia de plase de insecte te rugam sa ne contactezi iar echipa noastra iti va oferi tot suportul de care ai nevoie. CONTACTEAZA-NE ACUM!

Apeleaza gratuit la un consultant