Rolete Exterioare

Modalitatea clasica de acoperire a geamurilor

Roletele destinate mediului exterior reprezinta una dintre cele mai vechi metode de acoperire a geamurilor.
Acestea pot reduce luminozitatea din interior cu aproximativ 99%.

Contacteaza-ne acum!

roleta

Rolete rezistente la factori externi

Roletele exterioare au fost inventate cu mult timp in urma fiind printre primele modalitati de acoperire a ferestrelor. Acestea se monteaza in exterior si sunt asezate intr-o cutie care la randul ei poate sa fie inclusa in constructie sau montata pe fatada cladirii. De asemenea pot fi controlate atat manual cat si prin intermediul unui motoras. Aceasta modalitate de acoperire a ferestrelor s-a dovedit a fi foarte eficienta datorita mai multor factori. Reglarea cantitatii de lumina care intra in incapere sau gaurile de aerisire cu care sunt prevazute reprezinta doar cateva din caracteristicile care le fac atat de eficiente.

De asemenea, roletele exterioare asigura o buna protectie a geamurilor impotriva mai multor factori exteriori precum ploaie, vant, lovituri sau raditatii UV. Prin urmare vor prelungi durata de viata a ferestrelor pe care le protejeaza. Totodata roletele exterioare pot fi prevazute cu sisteme de suspensie care impiedica ca acestea sa fie ridicate sau actionate din exterior. Aceasta caracteristica poate impiedica persoanele straine sa intre in casa pe fereastra.

Esti interesat sa descoperi mai multe despre rolete?

Daca ai un proiect in desfasurare si te-ar interesa achizitia de rolete te rugam sa ne contactezi iar echipa noastra iti va oferi tot suportul de care ai nevoie. CONTACTEAZA-NE ACUM!

Apeleaza gratuit la un consultant