Rulouri Exterioare

Umbrire maxima a interioarelor

Rulourile exterioare sunt foarte aspectuoase. Atat sistemul de functionare cat si constructia acestora asigura un aspect placut.
De asemenea sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori.

Contacteaza-ne acum!

rulouri-exterioare

Acopera-ti ferestrele cu rulouri exterioare

Rulourile exterioare reprezinta o combinatie stilata intre jaluzele exterioare si rolete. Constructia si sistemul de functionare al acestora asigura o umbrire foarte buna. Design-ul rulourilor exterioare este foarte placut datorita gamei variate de modele si culori. Tot multumita materialului din care sunt fabricate vei putea beneficia atat de umbrire in interiorul casei tale cat si de o buna vizibilitate in exterior. De asemenea, materialele din care sunt concepute rulourile exterioare sunt foarte rezistente la factorii din mediul exteriori.

Rulourile exterioare pot fi echipate cu sisteme automate de ridicare sau tragere. Astfel acestea pot acoperi ferestrelele automat atunci cand soarele incepe sa bata si de asemenea se pot ridica atunci cand vantul incepe sa adie. Totodata acest sistem de umbrire a interiorului casei tale poate fi echipat si cu un temporizator care poate actiona ruloul la ora pe care ai setat-o.

Esti interesat de umbrirea incaperilor cu rulouri exterioare?

Daca ai un proiect in desfasurare si te-ar interesa achizitia de rulouri exterioare te rugam sa ne contactezi iar echipa noastra iti va oferi tot suportul de care ai nevoie. CONTACTEAZA-NE ACUM!

Apeleaza gratuit la un consultant